05/06/2020 05/06/2020 Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος μετέβη στον χώρο δίπλα από το Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου χρησιμοποιείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τέλεσε Αγιασμό στο πεζοπόρο τμήμα της. Τον Αγιασμό παρακολούθησαν ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Κωνσταντίνος Δαδούδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Κούκουρας,...
05 Ιουνίου, 2020 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/06/2020 - 13:02

Ευλόγησε τον πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής

Διαδώστε:
Ευλόγησε τον πεζοπόρο τμήμα της Πυροσβεστικής

Την Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος μετέβη στον χώρο δίπλα από το Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, όπου χρησιμοποιείται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τέλεσε Αγιασμό στο πεζοπόρο τμήμα της.

Τον Αγιασμό παρακολούθησαν ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης κ. Κωνσταντίνος Δαδούδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Αλεξανδρούπολης κ. Κωνσταντίνος Κούκουρας, οι αξιωματικοί και πυροσβέστες του πεζοπόρου τμήματος, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς και ο Δήμαρχος Αλεξανδρουπόλεως κ. Γιάννης Ζαμπούκης.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε σε όλους τους αξιωματικούς και πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Θεός να τους προστατεύει και να τους φυλάει κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου από τις πυρκαγιές και οι προστάτες Τρεις Παίδες εν Καμίνω να τους δίνουν ψυχική δύναμη και αντοχή να ανταπεξέρχονται στις δύσκολες στιγμές της επικίνδυνης υπηρεσίας τους.

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων