27/06/2022 28/06/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοίνωσε τις φιλανθρωπικές δράσεις της κατά την προηγούμενη εβδομάδα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως: Α) Σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» διενεμήθηκαν την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Ιουνίου σε 46 οικογένειες της Επαρχίας μας δέματα με τρόφιμα και άλλα είδη οικιακής χρήσεως. B) Σε συνεργασία...
27 Ιουνίου, 2022 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2022 - 1:26

Φιλανθρωπικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Φιλανθρωπικές δράσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοίνωσε τις φιλανθρωπικές δράσεις της κατά την προηγούμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως:

Α) Σε συνεργασία με την Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» διενεμήθηκαν την Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Ιουνίου σε 46 οικογένειες της Επαρχίας μας δέματα με τρόφιμα και άλλα είδη οικιακής χρήσεως.

B) Σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗ» διένειμαν την Δευτέρα 27 Ιουνίου σε 100 οικογένειες της Επαρχίας δέματα με τρόφιμα.

Γ) Σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και την Τράπεζα Eurobank διένειμαν το Σάββατο 25 Ιουνίου σε 29 εγκυμονούσες γυναίκες της Επαρχίας μας «Baby Kits» με είδη και τρόφιμα για βρέφη, σύμφωνα με το Πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα, υλική υποστήριξη νεογεννήτων-βρεφικών πακέτων (Baby Kits)» που υλοποιείται στην ακριτική μας περιοχή. Πρόκειται για την Γ’ φάση του προγράμματος για όσες αιτήσεις εγκρίθηκαν τον Μάρτιο του 2022.

Κατά την διανομή των προϊόντων τηρήθηκαν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος ευχαριστεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμο για το συνεχές και ανύστακτο ενδιαφέρον του για την ακριτική μας περιοχή καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους Οργανισμούς

α) τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και τον Γενικό Διευθυντή κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα

β) την «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και την Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Μελίνα Τραυλού

γ) τα Supermarkets «ΜΑΣΟΥΤΗΣ»

δ) την Διοίκηση της Τράπεζας EUROBANK.

για την συνεργασία τους και την βοήθεια που παρέχουν στους απόρους συμπολίτες μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων