20/02/2020 20/02/2020 Την Κυριακή του Ασώτου, 16 Φεβρουαρίου, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, στο πλαίσιο των κυριακάτικων ομιλιών, ομιλία με θέμα “Η αγιότητα ως φραγμός στην σημερινή κοινωνική κατάπτωση”. Ομιλητής ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής της Καρδιοχειρουργικής του Δ.Π.Θ. και Άρχων Ακτουάριος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Γεώργιος Μπουγιούκας. Ο Σεβασμιώτατος, στο τέλος της ομιλίας,...
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:10
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 10:21

“Η αγιότητα ως φραγμός στην σημερινή κοινωνική κατάπτωση”

Διαδώστε:
“Η αγιότητα ως φραγμός στην σημερινή κοινωνική κατάπτωση”

Την Κυριακή του Ασώτου, 16 Φεβρουαρίου, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, στο πλαίσιο των κυριακάτικων ομιλιών, ομιλία με θέμα “Η αγιότητα ως φραγμός στην σημερινή κοινωνική κατάπτωση”.

Ομιλητής ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής της Καρδιοχειρουργικής του Δ.Π.Θ. και Άρχων Ακτουάριος του Οικουμενικού Πατριαρχείου κ. Γεώργιος Μπουγιούκας.

Ο Σεβασμιώτατος, στο τέλος της ομιλίας, συνεχάρη τον κ. Μπουγιούκα για την επιμελημένη παρουσίαση του θέματος και τόνισε πως ευθύνη για να μπει ένας φραγμός στην κατάπτωση της κοινωνίας μας υπάρχει στον καθένα και πρώτα απ’ όλους στον Επίσκοπο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων