20/10/2021 20/10/2021 Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και και την Τράπεζα Eurobank διένειμαν σε 12 εγκυμονούσες γυναίκες της Επαρχίας της Αλεξανδρούπολης «Baby Kits», με είδη και τρόφιμα για βρέφη. Σύμφωνα το Πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα, υλική υποστήριξη νεογέννητων-βρεφικών πακέτων (Baby Kits)» που υλοποιείται στην ακριτική περιοχή. Ο...
20 Οκτωβρίου, 2021 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2021 - 16:34

Η Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως στηρίζει τις εγκυμονούσες γυναίκες

Διαδώστε:
Η Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως στηρίζει τις εγκυμονούσες γυναίκες

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως σε συνεργασία με τον Φιλανθρωπικό Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και και την Τράπεζα Eurobank διένειμαν σε 12 εγκυμονούσες γυναίκες της Επαρχίας της Αλεξανδρούπολης «Baby Kits», με είδη και τρόφιμα για βρέφη. Σύμφωνα το Πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα, υλική υποστήριξη νεογέννητων-βρεφικών πακέτων (Baby Kits)» που υλοποιείται στην ακριτική περιοχή.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωνσταντίνο Δήμτσα και την Διοίκηση της Τραπέζης EUROBANK για την φροντίδα τους στην αντιμετώπιση του μεγάλου δημογραφικού προβλήματος που διαρκώς ταλανίζει την Ελλάδα και συνεχίζει να γίνεται οξύτερο.

Το Πρόγραμμα συνεχίζεται στην Μητρόπολή Αλεξανδρουπόλεως και οι ενδιαφερόμενες εγκυμονούσες γυναίκες μπορούν μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στις κατά τόπους ενορίες τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων