05/02/2019 05/02/2019 313 καφέδες κέρασε τελικά στους μαθητές της Αλεξανδρούπολης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος την ημέρα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών. Όπως γράφει το statusradio.gr ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους καταστηματάρχες εστίασης για την συνεργασία τους, που συγκέντρωσαν τις κάρτες της Μητρόπολης που τους επέδωσαν οι μαθητές και χάρηκε ιδιαίτερα τις φωτογραφίες που του έστειλαν νεαροί...
05 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:05

Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως: Κέρασε συνολικά 313 καφέδες (ηχητικό)

Διαδώστε:
Μητρ. Αλεξανδρουπόλεως: Κέρασε συνολικά 313 καφέδες (ηχητικό)

313 καφέδες κέρασε τελικά στους μαθητές της Αλεξανδρούπολης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος την ημέρα της γιορτής των Τριών Ιεραρχών.

Όπως γράφει το statusradio.gr ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους καταστηματάρχες εστίασης για την συνεργασία τους, που συγκέντρωσαν τις κάρτες της Μητρόπολης που τους επέδωσαν οι μαθητές και χάρηκε ιδιαίτερα τις φωτογραφίες που του έστειλαν νεαροί και νεαρές με καφέδες στα χέρια που ευχόταν στην υγεία του Μητροπολίτη. Μάλιστα πολλά από τα παιδιά, δεν εξαργύρωσαν τις κάρτες που παρέλαβαν μετά τον εκκλησιασμό, αλλά τις κράτησαν ως ευλογία και πλήρωσαν κανονικά τον καφέ τους! Ο Μητροπολίτης Άνθιμος ανακοίνωσε ότι η φετινή πρωτοβουλία του, θα συνεχιστεί και του χρόνου, ελπίζοντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο θα γίνει συνήθεια ο εκκλησιασμός στη γιορτή των γραμμάτων, έστω και αν το Υπουργείο Παιδείας δεν προβλέπει πλέον εκκλησιασμό, την ημέρα των τριών Ιεραρχών.

Ακούστε τον ίδιο τον Μητροπολίτη να περιγράφει την ημέρα αυτή, στον ραδιοφωνικό σταθμό status

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων