18/08/2022 18/08/2022 Η Εκκλησία μας την προσεχή Τρίτη, 23 Αυγούστου, εορτάζει την Απόδοση της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στην Αλεξανδρούπολη πανηγυρίζει το μοναστήρι της «Παναγίας του Έβρου», στην Μάκρη. Το μοναστήρι της Παναγίας αποτελεί ιδιαίτερη ευλογία για την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, επειδή, αθόρυβα και σεμνά, χαρίζει τις πνευματικές του ευεργεσίες σε πολλούς Εβρίτες και σκεπάζει με...
18 Αυγούστου, 2022 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2022 - 15:24

Πανήγυρη Ιεράς Μονής «Παναγίας του Έβρου»

Διαδώστε:
Πανήγυρη Ιεράς Μονής «Παναγίας του Έβρου»

Η Εκκλησία μας την προσεχή Τρίτη, 23 Αυγούστου, εορτάζει την Απόδοση της Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στην Αλεξανδρούπολη πανηγυρίζει το μοναστήρι της «Παναγίας του Έβρου», στην Μάκρη.

Το μοναστήρι της Παναγίας αποτελεί ιδιαίτερη ευλογία για την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, επειδή, αθόρυβα και σεμνά, χαρίζει τις πνευματικές του ευεργεσίες σε πολλούς Εβρίτες και σκεπάζει με τις προσευχές των αδελφών, τα προβλήματα και τις ανάγκες της επαρχίας.

Για το λόγο αυτό την Δευτέρα, 22 Αύγουστου στις 8.00 μ.μ. μέχρι τη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, θα τελεσθεί Αρχιερατική Ιερά Αγρυπνία με αρτοκλασία και περιφορά της ιεράς εικόνος της «Παναγίας του Έβρου».

Το πρωί της Τρίτης 23 Αυγούστου θα τελεσθεί Θεία Λειτουργία από τις 8.00-10.00 π.μ.

Στις ανωτέρω ακολουθίες θα προεξάρχει ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων