07/08/2021 07/08/2021 Την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 η Εκκλησία εόρτασε τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης πανηγύρισε ο μεγαλοπρεπής Ναός της ομώνυμης πόλης, στην περιοχή της Εξώπολης, σύμφωνα με όλα τα ισχύοντα μέτρα ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού. Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021 τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός...
07 Αυγούστου, 2021 - 11:14
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2021 - 10:59

Πανηγύρισε ο μεγαλοπρεπής Ναός της Αλεξανδρούπολης

Διαδώστε:
Πανηγύρισε ο μεγαλοπρεπής Ναός της Αλεξανδρούπολης

Την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 η Εκκλησία εόρτασε τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης πανηγύρισε ο μεγαλοπρεπής Ναός της ομώνυμης πόλης, στην περιοχή της Εξώπολης, σύμφωνα με όλα τα ισχύοντα μέτρα ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

Το απόγευμα της Πέμπτης 5 Αυγούστου 2021 τελέσθηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός με αρτοκλασία χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου, ο οποίος στο τέλος του Εσπερινού μίλησε επίκαιρα προς το εκκλησίασμα που βρέθηκε στο Ναό και τον προαύλιο χώρο.

Το πρωί της Παρασκευής 6 Αυγούστου τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη κ. Άνθιμο η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και στο τέλος της ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τις απαρχές της αμπέλου κατά το έθος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων