18/06/2022 18/06/2022 Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Τράπεζα Eurobank, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που επιτελούν, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, υλοποιούν το πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα» που περιλαμβάνει υλική υποστήριξη των νεογέννητων και των οικογενειών τους με βρεφικά είδη. Το Πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε εγκυμονούσες γυναίκες, που κατοικούν στις...
18 Ιουνίου, 2022 - 15:24
Τελευταία ενημέρωση: 18/06/2022 - 15:25

Πρόγραμμα της «Αποστολής» για την υπογεννητικότητα (4ος κύκλος)

Διαδώστε:
Πρόγραμμα της «Αποστολής» για την υπογεννητικότητα (4ος κύκλος)

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και η Τράπεζα Eurobank, στο πλαίσιο του κοινωνικού έργου που επιτελούν, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, υλοποιούν το πρόγραμμα «Αντιμετωπίζοντας την υπογεννητικότητα» που περιλαμβάνει υλική υποστήριξη των νεογέννητων και των οικογενειών τους με βρεφικά είδη.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται μόνο σε εγκυμονούσες γυναίκες, που κατοικούν στις ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως. Οι ενδιαφερόμενες που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα και πληρούν τα κριτήρια που έχουν τεθεί, μπορούν να υποβάλουν αίτηση στην Ενορία τους, το αργότερο έως την 1η Ιουλίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες και δικαιολογητικά μπορείτε να βρείτε παρακάτω.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ
ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ (εφ’ όσον υπάρχει)
ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων