16/09/2021 16/09/2021 Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα είχε χθες, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο. Ο Μητροπολίτης συζήτησε με τον κ. Σταϊκούρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευαίσθητη και ακριτική περιοχή μας τόσο λόγω της μετανάστευσης του πληθυσμού στα αστικά κέντρα και στο εξωτερικό, του υψηλού ποσοστού ανεργίας...
16 Σεπτεμβρίου, 2021 - 13:08
Τελευταία ενημέρωση: 16/09/2021 - 14:40

Στον Μητροπολίτη Άνθιμο ο Χρήστος Σταϊκούρας

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Άνθιμο ο Χρήστος Σταϊκούρας

Συνάντηση με τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα είχε χθες, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος στο γραφείο του στο Ανθίμειο Κέντρο.

Ο Μητροπολίτης συζήτησε με τον κ. Σταϊκούρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευαίσθητη και ακριτική περιοχή μας τόσο λόγω της μετανάστευσης του πληθυσμού στα αστικά κέντρα και στο εξωτερικό, του υψηλού ποσοστού ανεργίας και γενικότερα της οικονομικής κρίσης που ταλαιπωρεί τη χώρα μας.

Ο κ. Σταϊκούρας δεσμεύθηκε, όπως και σε όλους τους τοπικούς φορείς με τους οποίους συναντήθηκε, ότι θα προσπαθήσει να δώσει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την τοπική κοινωνία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων