03/01/2020 03/01/2020 Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες της Μητροπόλεώς και τις οικογένειές τους. Την πίτα έκοψε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους ιερείς, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του πολύπλευρου ποιμαντικού, φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της...
03 Ιανουαρίου, 2020 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2020 - 19:00

Το αδιαχώρητο στην κοπή πίτας της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Το αδιαχώρητο στην κοπή πίτας της Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς πραγματοποιήθηκε στο Επισκοπείο της Μητροπόλεως Αλεξανδρουπόλεως, η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους κληρικούς και λαϊκούς συνεργάτες της Μητροπόλεώς και τις οικογένειές τους.

Την πίτα έκοψε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης, ο οποίος ευχαρίστησε όλους τους ιερείς, τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του πολύπλευρου ποιμαντικού, φιλανθρωπικού και κοινωνικού έργου της Μητροπόλεως για την πολύτιμη συνεισφορά τους στην λειτουργία των Ιερών Ναών, των Ιερών Μονών, των υπηρεσιών και των ιδρυμάτων κατά το έτος 2019.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε ο Άγιος Θεός να ανταποδώσει κατά το ανατέλλον έτος 2020 σε όλους και στις οικογένειές τους όλα τα αγαθά και τις ευλογίες του. Αμέσως μετά τα μικρά παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα και ο Μητροπολίτης μας μοίρασε σε όλους τα κομμάτια της πίτας και στα μικρά παιδιά από ένα παιχνίδι.

 

 

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΔΩ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων