01/06/2020 01/06/2020 Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, το “Ιωακείμειο Γηροκομείο” και το Σταυρίδειο Ίδρυμα “Ο Άγιος Κυπριανός” δεν έχουν δεχθεί επισκέπτες από τέλη Φλεβάρη, ούτε καν του συγγενείς των τροφίμων ώστε να προφυλαχθεί η υγεία τους. Κανένα κρούσμα δεν παρουσιάστηκε στις δύο αυτές δομές της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης ενώ...
01 Ιουνίου, 2020 - 16:15
Τελευταία ενημέρωση: 01/06/2020 - 15:54

Χωρίς επισκέψεις συνεχίζουν τα ιδρύματα της Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Διαδώστε:
Χωρίς επισκέψεις συνεχίζουν τα ιδρύματα της Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως

Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα, το “Ιωακείμειο Γηροκομείο” και το Σταυρίδειο Ίδρυμα “Ο Άγιος Κυπριανός” δεν έχουν δεχθεί επισκέπτες από τέλη Φλεβάρη, ούτε καν του συγγενείς των τροφίμων ώστε να προφυλαχθεί η υγεία τους. Κανένα κρούσμα δεν παρουσιάστηκε στις δύο αυτές δομές της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης ενώ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Ιερά Μητρόπολη σήμερα Δευτέρα 1 Ιουνίου, θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 30 Ιουνίου για τους επισκέπτες. Όμως όσοι εκ των συγγενών των τροφίμων επιθυμούν να τους επισκεφτούν, μπορούν κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τις Γραμματείες των δύο Ιδρυμάτων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων