21/06/2021 21/06/2021 Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 εορτή του Αγίου Πνεύματος πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος ,(Μέρμπακα) στο Ναύπλιο. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού ο εφημέριος του ναού ,π. Ιωάννης Μητροσύλης , ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη...
21 Ιουνίου, 2021 - 8:04

Αρχιερατικός Εσπερινός στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου

Τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021 εορτή του Αγίου Πνεύματος πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο Ιερός Ναός Αγίας Τριάδος ,(Μέρμπακα) στο Ναύπλιο.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε Αρχιερατικός Εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Μετά το πέρας του Αρχιερατικού Εσπερινού ο εφημέριος του ναού ,π. Ιωάννης Μητροσύλης , ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη που παραβρέθηκε και τέλεσε τον εορταστικό εσπερινό, καθώς κι όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους στην εορτή.

Φέτος για δεύτερη χρονιά δεν έγινε η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιερής Εικόνας της Αγίας Τριάδος λόγω των μέτρων προς αποφυγή του covid-19.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων