18/09/2020 18/09/2020 Έργο ασφαλτόστρωσης υλοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στον δρόμο προς τον Άγιο Λουκά, στα Λευκάκια. Με το εν λόγω έργο δόθηκε λύση στο πρόβλημα που προέκυπτε κατά την πρόσβαση η οποία καθίστατο δυσχερής, το καλοκαίρι λόγω της σκόνης και τον χειμώνα λόγω της λάσπης. Τις εργασίες παρακολούθησε από κοντά και ο Σεβασμιώτατος...
18 Σεπτεμβρίου, 2020 - 21:20
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2020 - 21:09

Ασφαλτόστρωση του δρόμου προς τον Άγιο Λουκά στα Λευκάκια

Διαδώστε:
Ασφαλτόστρωση του δρόμου προς τον Άγιο Λουκά στα Λευκάκια

Έργο ασφαλτόστρωσης υλοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στον δρόμο προς τον Άγιο Λουκά, στα Λευκάκια. Με το εν λόγω έργο δόθηκε λύση στο πρόβλημα που προέκυπτε κατά την πρόσβαση η οποία καθίστατο δυσχερής, το καλοκαίρι λόγω της σκόνης και τον χειμώνα λόγω της λάσπης.

Τις εργασίες παρακολούθησε από κοντά και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος που ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Ιωάννη Μαλτέζο για το έργο το οποίο λύνει το σοβαρό πρόβλημα πρόσβασης στο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά στα Λευκάκια Ναυπλίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων