28/10/2020 28/10/2020 Με δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου έγινε ο εορτασμός στο Δήμο Άργους-Μυκηνών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων , Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020. Η Δοξολογία τελέσθηκε από τον Πρόεδρο του ΙΣΚΕ και εφημέριο του Ναού π. Γεώργιο Σελλή...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 16:47
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2020 - 16:32

Δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και στο Άργος

Διαδώστε:
Δοξολογία για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και στο Άργος

Με δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου έγινε ο εορτασμός στο Δήμο Άργους-Μυκηνών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων , Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020.

Η Δοξολογία τελέσθηκε από τον Πρόεδρο του ΙΣΚΕ και εφημέριο του Ναού π. Γεώργιο Σελλή στον Καθεδρικό Ναό Αγίου Πέτρου, παρουσία των επισήμων, ενώ ακολούθησε εκφώνηση του Πανηγυρικού της Ημέρας από τον Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο. Στην συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων από τους επισήμους, στο ηρώο της πλατείας Αγ. Πέτρου.

Δείτε φωτογραφίες: 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων