25/03/2022 25/03/2022 Στα πλαίσια των εορτασμών για την 25 Μαρτίου 1821 πραγματοποιήθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο πρα στην λεωφόρο της 25ης Μαρτίου ανήμερα της εθνικής Επετείου, Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022. Νωρίτερα τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από...
25 Μαρτίου, 2022 - 15:19

Δοξολογία και παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Δοξολογία και παρέλαση για την 25η Μαρτίου στο Ναύπλιο

Στα πλαίσια των εορτασμών για την 25 Μαρτίου 1821 πραγματοποιήθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στο Ναύπλιο πρα στην λεωφόρο της 25ης Μαρτίου ανήμερα της εθνικής Επετείου, Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022. Νωρίτερα τελέσθηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο. Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στο ηρώο της πόλης από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές.

Η καθιερωμένη παρέλαση των μαθητών των σχολείων, των στρατιωτικών σωμάτων, του Ερυθρού Σταυρού, της φιλαρμονικής του Δήμου Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε φέτος παρουσία χιλιάδων κόσμου που κατέκλυσε την πόλη του Ναυπλίου.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχε και ο Σύλλογος “Αρματωμένοι Μωραϊτες”. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας.

Τις επετειακές εκδηλώσεις παρακολούθησαν, οι βουλευτές Αργολίδος Ι. Γκιόλας , Ι. Ανδριανός και Α. Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Δ. Σχοινοχωρίτης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, στρατιωτικές, αστυνομικές και δικαστικές αρχές, κα.

Τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη RAFALE πέταξαν πάνω από το Ναύπλιο

Τέσσερα μαχητικά αεροσκάφη RAFALE που απογειώθηκαν από το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ εκτέλεσαν διέλευση πάνω από το Ναύπλιο, την Αθήνα και άλλες πόλεις της χώρας κατά την διάρκεια της στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου, Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022.

Το γαλλικό αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκωλ και η φρεγάτα ALSACE έχουν καταπλεύσει στον λιμάνι του Πειραιά και με στατικό άοπλο τιμητικό τμήμα του Γαλλικού Ναυτικού Αγήματος Τιμής (French Navy Guard of Honour) στην πλατεία Συντάγματος, κατά την στρατιωτική παρέλαση, το οποίο συνοδεύεται και από άγημα του Λόχου Φρούρησης και Απόδοσης Τιμών (ΛΦΑΤ) του ΓΕΕΘΑ, συμμετάσχουν οι γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις στον εορτασμό για την επέτειο της εθνικής παλιγγενεσίας.

 

STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων