14/09/2019 14/09/2019 Τη μνήμη του προστάτη τους, Αγίου Νικήτα του Μεγαλομάρτυρος, τίμησαν τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας, το απόγευμα του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2019. Στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Ναύπλιο, τελέσθηκε αρχιερατικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου. Την ακολουθία παρακολούθησαν ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Σ. Χουντάλας, το Διοικητικό Συμβούλιο του...
14 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:36
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2019 - 21:37

Έφεδροι Αξιωματικοί της Αργολίδος τίμησαν τον προστάτη Άγιον τους

Διαδώστε:
Έφεδροι Αξιωματικοί της Αργολίδος τίμησαν τον προστάτη Άγιον τους

Τη μνήμη του προστάτη τους, Αγίου Νικήτα του Μεγαλομάρτυρος, τίμησαν τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας, το απόγευμα του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου 2019.

Στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα στο Ναύπλιο, τελέσθηκε αρχιερατικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκταρίου. Την ακολουθία παρακολούθησαν ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Σ. Χουντάλας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και τα μέλη του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Αργολίδας.

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων