08/12/2019 08/12/2019 Mουσική εκδήλωση αγάπης διοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας Αγίου Αθανασίου στο Κουρτάκι Αργολίδας, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019. Τους εκκλησιαστικούς ύμνους έψαλλε ο Βυζαντινός χορός Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους με χοράρχη το Λαμπαδάριο Ιωάννη Χαβιαρλή. Προηγήθηκε ομιλία από τον πρόεδρο του ΙΣΚΕ Αιδεσιμολογιώτατο π. Γεώργιο Σελλή , ο οποίος μίλησε για το νόημα των...
08 Δεκεμβρίου, 2019 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2019 - 21:43

Εκκλησιαστικοί ύμνοι και εκδήλωση αγάπης στο Κουρτάκι Αργολίδας

Διαδώστε:
Εκκλησιαστικοί ύμνοι και εκδήλωση αγάπης στο Κουρτάκι Αργολίδας

Mουσική εκδήλωση αγάπης διοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της ενορίας Αγίου Αθανασίου στο Κουρτάκι Αργολίδας, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019.

Τους εκκλησιαστικούς ύμνους έψαλλε ο Βυζαντινός χορός Άγιος Πέτρος Επίσκοπος Άργους με χοράρχη το Λαμπαδάριο Ιωάννη Χαβιαρλή.

Προηγήθηκε ομιλία από τον πρόεδρο του ΙΣΚΕ Αιδεσιμολογιώτατο π. Γεώργιο Σελλή , ο οποίος μίλησε για το νόημα των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση είχε σκοπό να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής για ανθρώπους που δοκιμάζονται.

Η εκδήλωση έγινε με μεγάλη επιτυχία, ενώ πάρα πολύς ήταν κι ο κόσμος που την παρακολούθησε

Το Κουρτάκι είναι ένα μικρό χωριό της Αργολίδας κοντά στην Πυργέλλα και το Ηραίο και ανήκει στο Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Στον οικισμό ο επισκέπτης θα δει την εκκλησία του Αγίου Αθανασίου που γιορτάζει στις 2 Μαϊου και οι ντόπιοι τον λένε Μαϊθανάση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων