02/08/2021 02/08/2021 Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”, πραγματοποίησε τη 143η τακτική εθελοντική αιμοδοσία, σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου,  στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στις εργατικές κατοικίες Ναυπλίου. Καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε αίμα, λόγω του κορονοϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή...
02 Αυγούστου, 2021 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2021 - 13:08

Εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Εθελοντική αιμοδοσία στο Ναύπλιο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας “Δεσμοί Αίματος”, πραγματοποίησε τη 143η τακτική εθελοντική αιμοδοσία, σήμερα Δευτέρα 2 Αυγούστου,  στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στις εργατικές κατοικίες Ναυπλίου.

Καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρούνται σοβαρές ελλείψεις σε αίμα, λόγω του κορονοϊού και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί, τίθεται καθημερινά σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή των πολιτών, που χρειάζονται επειγόντως μετάγγιση αίματος.

Για το λόγο αυτό οι «Δεσμοί Αίματος», καλούν τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να διατηρούν τους δεσμούς αίματος, που τους συνδέουν με τους συνανθρώπους τους που έχουν ανάγκη, συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια της χώρας να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή συγκυρία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων