11/06/2021 11/06/2021 Σήμερα τιμάται η μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού και γιορτάζει με κάθε μεγαλοπρέπεια το ομώνυμο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο στο Ναύπλιο. Οι εορτασμοί ξεκίνησαν χθες, Πέμπτη 10 Ιουνίου με την παρουσίαση του νέου βιβλίου “Ιατρός νόσων ανιάτων” – Τα θαύματα του Αγίου Λουκά σήμερα , από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο....
11 Ιουνίου, 2021 - 8:25
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2021 - 8:35

Για την ζωή και το έργο του Αγίου Λουκά μίλησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος

Διαδώστε:
Για την ζωή και το έργο του Αγίου Λουκά μίλησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος

Σήμερα τιμάται η μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας του Ιατρού και γιορτάζει με κάθε μεγαλοπρέπεια το ομώνυμο Μητροπολιτικό παρεκκλήσιο στο Ναύπλιο. Οι εορτασμοί ξεκίνησαν χθες, Πέμπτη 10 Ιουνίου με την παρουσίαση του νέου βιβλίου “Ιατρός νόσων ανιάτων” – Τα θαύματα του Αγίου Λουκά σήμερα , από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκτάριο.

Ακολούθως τελέσθηκε Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου, ο οποίος μίλησε για τη ζωή και το έργο του Αγίου Λουκά.

Μετά το πέρας του εσπερινού πραγματοποιήθηκε περιφορά της Ιερής Εικόνας και των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Λουκά πέριξ του ναού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων