28/08/2019 28/08/2019 Εορτάστηκε η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Τοπική Κοινότητα Ήρας του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα, στο Βυζαντινό κοιμητηριακό ναό, που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Ιωάννη και ανήκει στον ενοριακό ναό Αγίου Γεωργίου Ήρας. Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό, που τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος...
28 Αυγούστου, 2019 - 23:00

Η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής στην Ήρα του Άργους Μυκηνών

Διαδώστε:
Η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής στην Ήρα του Άργους Μυκηνών

Εορτάστηκε η Αποτομή της Τιμίας Κεφαλής του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Τοπική Κοινότητα Ήρας του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα, στο Βυζαντινό κοιμητηριακό ναό, που είναι αφιερωμένος στον Άγιο Ιωάννη και ανήκει στον ενοριακό ναό Αγίου Γεωργίου Ήρας.

Αρκετός κόσμος παρακολούθησε τον πανηγυρικό εσπερινό, που τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος και πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής. Έψαλλε ο Δημήτριος Καρκαλατος, πρωτοψάλτης του Μητροπολιτικου Ναού Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου. Ακολούθησε η περιφορά της Αγίας Εικόνας στο χωριό προς ευλογία των πιστών .

Στο τέλος του εσπερινού, ο νέος εφημέριος του χωριού Ήρα, π. Θεόδωρος Μποτσώνης, ευχαρίστησε τους Ιερείς και τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εορτή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων