15/09/2021 15/09/2021 Εορτάζεται η μνήμη της Μεγαλομάρτυρας Αγίας Ευφημίας στο ομώνυμο εκκλησάκι στην περιοχή Νέα Σπίτια Τίρυνθας, (οικισμός ‘Υπαλλήλων Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Τίρυνθας). Πρόκειται για ένα πανέμορφο εκκλησάκι που βρίσκεται στη επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Άργους. Την παραμονή της εορτής έγινε ο πανηγυρικός εσπερινός παρουσία πάρα πολλών πιστών μιας και είναι ο μοναδικός ναός στην Αργολίδα που...
15 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:07
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2021 - 21:18

Η εορτή της Αγίας Ευφημίας στο πανέμορφο εκκλησάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή της Αγίας Ευφημίας στο πανέμορφο εκκλησάκι (ΒΙΝΤΕΟ)

Εορτάζεται η μνήμη της Μεγαλομάρτυρας Αγίας Ευφημίας στο ομώνυμο εκκλησάκι στην περιοχή Νέα Σπίτια Τίρυνθας, (οικισμός ‘Υπαλλήλων Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης Τίρυνθας).

Πρόκειται για ένα πανέμορφο εκκλησάκι που βρίσκεται στη επαρχιακή οδό Ναυπλίου – Άργους. Την παραμονή της εορτής έγινε ο πανηγυρικός εσπερινός παρουσία πάρα πολλών πιστών μιας και είναι ο μοναδικός ναός στην Αργολίδα που είναι αφιερωμένος στην Αγία Ευφημία.

Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο Ιερέας π. Ιωάννης Γκιώνης , εφημέριος της Παναγίας Νέας Τίρυνθας και Ιερέας των φυλακών Ναυπλίου .

Στον πανηγυρικό εσπερινό παραβρέθηκε μεταξύ άλλων η διευθύντρια του Αγροτικού καταστήματος κράτησης Τίρυνθας, Ευαγγελία Κατερίνη.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων