02/09/2019 02/09/2019 Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, πανηγυρίζει ο ιερός ναός του Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο (Εργατιές Κατοικίες) με την ευκαιρία της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου. Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, το απόγευμα, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη π Χρυσόστομου Παπουλέση, Ιεροκήρυκα της Ιερής Μητροπόλεως Αργολίδας. Κατά...
02 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:21
Τελευταία ενημέρωση: 02/09/2019 - 21:25

Η εορτή της Ανακομιδής του Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Η εορτή της Ανακομιδής του Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019, πανηγυρίζει ο ιερός ναός του Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο (Εργατιές Κατοικίες) με την ευκαιρία της ανακομιδής των ιερών λειψάνων του Αγίου.

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019, το απόγευμα, τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη π Χρυσόστομου Παπουλέση, Ιεροκήρυκα της Ιερής Μητροπόλεως Αργολίδας.

Κατά την διάρκεια του εορταστικού Εσπερινού, τέθηκε προς προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου.

Τον πανηγυρικό Εσπερινό παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος από το Ναύπλιο και τις γύρω περιοχές.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων