26/08/2019 26/08/2019      Με εκτέλεση πέναλτι! από τον Ιερέα π. Κωνσταντίνο Σέρρο ξεκίνησε η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας “ΝΑΥΠΛΙΟ 2017” μετά τον αγιασμό που τελέσθηκε στο γήπεδο του Ναυπλίου  στην Αργολίδα σήμερα.    Η ποδοσφαιρική ομάδα Ναύπλιο 2017 είναι νεοφώτιστη  στη Γ΄ Εθνική  κατηγορία. Την ομάδα έχει δημιουργήσει ο διεθνής  παίχτης και Ναυπλιώτης στην καταγωγή...
26 Αυγούστου, 2019 - 20:37

Κληρικός έπαιξε ποδόσφαιρο στο Ναύπλιο!

Διαδώστε:
Κληρικός έπαιξε ποδόσφαιρο στο Ναύπλιο!

     Με εκτέλεση πέναλτι! από τον Ιερέα π. Κωνσταντίνο Σέρρο ξεκίνησε η πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας “ΝΑΥΠΛΙΟ 2017” μετά τον αγιασμό που τελέσθηκε στο γήπεδο του Ναυπλίου  στην Αργολίδα σήμερα.

   Η ποδοσφαιρική ομάδα Ναύπλιο 2017 είναι νεοφώτιστη  στη Γ΄ Εθνική  κατηγορία. Την ομάδα έχει δημιουργήσει ο διεθνής  παίχτης και Ναυπλιώτης στην καταγωγή Παναγιώτης Ταχτσίδης. Ο πάτηρ Κωνσταντίνος πάντως έδειξε και το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, όπως προαναφέρθηκε, μόλις τελείωσε τον αγιασμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων