06/01/2022 06/01/2022 Στο Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα της Νεότερης Ελλάδας τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή των Αγίων Θεοφανίων στο λιμάνι της πόλης. Είναι αξιοσημείωτο ότι προηγήθηκε Θεία Λειτουργία και ο μεγάλος Αγιασμός στον προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Άγιου Αναστασίου στο Ναύπλιο χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου παρόντων των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου. Στη...
06 Ιανουαρίου, 2022 - 13:21

Λαμπρή εορτή των Αγίων Θεοφανείων στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Λαμπρή εορτή των Αγίων Θεοφανείων στο Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο την πρώτη πρωτεύουσα της Νεότερης Ελλάδας τελέσθηκε με κάθε λαμπρότητα η εορτή των Αγίων Θεοφανίων στο λιμάνι της πόλης.

Είναι αξιοσημείωτο ότι προηγήθηκε Θεία Λειτουργία και ο μεγάλος Αγιασμός στον προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Άγιου Αναστασίου στο Ναύπλιο χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Νεκταρίου παρόντων των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών του τόπου.

Στη συνέχεια, ακολούθησε η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στο λιμάνι του Ναυπλίου, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έπεσαν για να πιάσουν τον Τίμιο Σταυρό.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων