19/09/2021 19/09/2021 Τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Ευστάθιο, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 20 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον Άγιο Αδριανό (Κατσίγκρι) στο Ναύπλιο. Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκος της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Χρυσοστόμου Παπουλέση τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Τον Εσπερινό παρακολούθησε πολύς κόσμος από την περιοχή, ανάμεσά...
19 Σεπτεμβρίου, 2021 - 22:23
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2021 - 22:38

Ναύπλιο: Τον Άγιο Ευστάθιο γιόρτασαν στον Άγιο Αδριανό (Κατσίγκρι)

Διαδώστε:
Ναύπλιο: Τον Άγιο Ευστάθιο γιόρτασαν στον Άγιο Αδριανό (Κατσίγκρι)

Τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Ευστάθιο, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 20 Σεπτεμβρίου γιορτάζουν στο εκκλησάκι που βρίσκεται στον Άγιο Αδριανό (Κατσίγκρι) στο Ναύπλιο.

Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Ιεροκήρυκος της Μητροπόλεως Αργολίδος π. Χρυσοστόμου Παπουλέση τελέσθηκε το απόγευμα της Κυριακής. Τον Εσπερινό παρακολούθησε πολύς κόσμος από την περιοχή, ανάμεσά τους και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος.

Στο τέλος του Εσπερινού ο εφημέριος του Ι.Ν. π. Παναγιώτης Δήμας εκφράζοντας και το εκκλησιαστικό συμβουλιο του Ναού ευχαρίστησε τον Δήμο Ναυπλιέων και προσωπικά τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο για την δημιουργία της παιδικής χαράς και την ανάπλαση και ανακαίνιση του περιβάλλοντος χώρου και της εκκλησίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων