06/11/2022 06/11/2022 Μετά την  πολύμηνη παύση των εκδηλώσεων  λόγω της πανδημίας τους κορωνοϊού, ο Σύλλογος  Αργείων, “ο Δαναός”,  ξεκίνησε για το 2022- 2023 τις δραστηριότητές του. Παραδοσιακά, την έναρξη κάθε περιόδου εγκαινιάζει ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος με βάση το Καταστατικό του Συλλόγου, είναι και επίτιμος Πρόεδρός του.  Ο Ιεράρχης επέλεξε για να μιλήσει για...
06 Νοεμβρίου, 2022 - 21:33
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 21:00

Ο Αργολίδος Νεκτάριος για τον Μακρυγιάννη, τον αγωνιστή της Πίστης, της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης

Διαδώστε:
Ο Αργολίδος Νεκτάριος για τον Μακρυγιάννη, τον αγωνιστή της Πίστης, της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης

Μετά την  πολύμηνη παύση των εκδηλώσεων  λόγω της πανδημίας τους κορωνοϊού, ο Σύλλογος  Αργείων, “ο Δαναός”,  ξεκίνησε για το 2022- 2023 τις δραστηριότητές του.

Παραδοσιακά, την έναρξη κάθε περιόδου εγκαινιάζει ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο οποίος με βάση το Καταστατικό του Συλλόγου, είναι και επίτιμος Πρόεδρός του.  Ο Ιεράρχης επέλεξε για να μιλήσει για τον Μακρυγιάννη: «Μακρυγιάννης, ο Αγωνιστής της Πίστης, της Ελευθερίας, της Δικαιοσύνης».

Τον Μητροπολίτη Αργολίδος καλωσόρισε ο πρόεδρος του συλλόγου Σ. Κωτσοβός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων