06/06/2021 06/06/2021 Εσπερινός και Παράκληση για τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος στον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους του Θαυματουργού. Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μίλησε στους μαθητές και τους ευχήθηκε να πάνε όλα καλά στις εξετάσεις τους. Τον Εσπερινό καθώς και την Ιερά Παράκληση μαζί με το...
06 Ιουνίου, 2021 - 21:56
Τελευταία ενημέρωση: 06/06/2021 - 22:01

Δώρισε στα παιδιά των Πανελληνίων από ένα στυλό και μία εικόνα

Διαδώστε:
Δώρισε στα παιδιά των Πανελληνίων από ένα στυλό και μία εικόνα

Εσπερινός και Παράκληση για τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις τελέστηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος στον καθεδρικό Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου Επισκόπου Άργους του Θαυματουργού. Ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μίλησε στους μαθητές και τους ευχήθηκε να πάνε όλα καλά στις εξετάσεις τους.

Τον Εσπερινό καθώς και την Ιερά Παράκληση μαζί με το Μητροπολίτη τέλεσε κι ο εφημέριος του ναού και Πρόεδρος του ΙΣΚΕ πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Σελλής.

Μετά το πέρας της Ιεράς παράκλησης, ο Μητροπολίτης Αργολίδας δώρισε στα παιδιά που δίνουν Πανελλήνιες από ένα στυλό και μία εικόνα του Αγίου Πέτρου επισκόπου Άργους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων