19/02/2020 19/02/2020 Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου το πρωί. Την πίτα ευλόγησε και έκοψε  ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ενώ νωρίτερα ειχε συναντηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αργολίδας και ξεναγήθηκε στους χώρους της Νοσηλευτικής μονάδας. Παραβρέθηκαν η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αργολίδας, με την Διοικήτρια Μαρία Σαρρίδη καιι τον Διοικητή...
19 Φεβρουαρίου, 2020 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 19/02/2020 - 19:39

Ο Μητρ. Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Νοσοκομείου Ναυπλίου

Διαδώστε:
Ο Μητρ. Αργολίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Νοσοκομείου Ναυπλίου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου το πρωί.

Την πίτα ευλόγησε και έκοψε  ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ενώ νωρίτερα ειχε συναντηση με την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αργολίδας και ξεναγήθηκε στους χώρους της Νοσηλευτικής μονάδας.

Παραβρέθηκαν η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αργολίδας, με την Διοικήτρια Μαρία Σαρρίδη καιι τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ναυπλίου Θοδωρή Βασιλόπουλο, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Πελοποννήσου Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας, η Διευθύντρια της Νοσηλευτικής Μονάδας, το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας, εκπρόσωπος του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας και άλλοι.

Στον χαιρετισμό του ο Θοδωρής Βασιλόπουλος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και υγεία και ζήτησε απ΄ όλους συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων του νοσοκομείου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων