11/09/2019 11/09/2019 Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος τελέστηκε στο 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.Νεκτάριο την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019. Στην τελετή του αγιασμού παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γι΄’αννης Μαντζούνης, η Δημοτική συμβουλος Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής...
11 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:02
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2019 - 12:10

O Μητρ.Αργολίδος στα Λύκεια του Ναυπλίου

Διαδώστε:
O Μητρ.Αργολίδος στα Λύκεια του Ναυπλίου

Αγιασμός για το νέο σχολικό έτος τελέστηκε στο 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπλίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδας κ.Νεκτάριο την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019.

Στην τελετή του αγιασμού παρευρέθηκαν οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας και Ανδρέας Πουλάς, ο δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Κωστούρος, ο περιφερειακός σύμβουλος Γι΄’αννης Μαντζούνης, η Δημοτική συμβουλος Μαρία Ράλλη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, οι διευθυντές των δύο σχολείων , οι καθηγητές και φυσικά οι μαθητές του σχολείου.

Όλοι καλωσόρισαν τους μαθητές και τους ευχήθηκαν καλή σχολική χρονιά. Στο τέλος του Αγιασμού η διευθυντές των δύο Λυκείων ευχαρίστησαν το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δ.Κωστούρο και την εντεταλμένη σύμβουλο παιδείας του Δήμου Ναυπλιέων Μ.Ράλλη για τις παρεμβάσεις που έγιναν στα σχολικά συγκροτήματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων