01/06/2022 02/06/2022 Οι μαθητές, οι μαθήτριες, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό και η Διεύθυνση της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου γιόρτασαν παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, τα δέκα χρόνια φιλοξενίας στην πόλη του Άργους και παράλληλα την λήξη μαθημάτων για το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022. Μετά από δύο χρόνια που ήταν αδύνατη...
01 Ιουνίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2022 - 0:21

O Μητροπολίτης Αργολίδος σε εκδήλωση της Τουριστικής Σχολής Άργους

Διαδώστε:
O Μητροπολίτης Αργολίδος σε εκδήλωση της Τουριστικής Σχολής Άργους

Οι μαθητές, οι μαθήτριες, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό και η Διεύθυνση της Τουριστικής Σχολής ΙΕΚ Πελοποννήσου γιόρτασαν παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022, τα δέκα χρόνια φιλοξενίας στην πόλη του Άργους και παράλληλα την λήξη μαθημάτων για το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022.

Μετά από δύο χρόνια που ήταν αδύνατη η πραγματοποίηση της καθιερωμένης αυτής εκδήλωσης λόγω κορωνοϊού, επανέρχεται ώστε να γιορτασθεί με βραβεύσεις τόσο η αποφοίτηση, αλλά και η επετειακή διάσταση των δέκα χρόνων στην φιλόξενη πόλη του Άργους. Στο τέλος της εκδήλωσης όλοι οι προσκεκλημένοι γεύτηκαν τις δημιουργίες των μαθητών σε μπουφέ με έδεσμα γλυκό και ποτό.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Βαγγέλης Τζαβέλας, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Παναγιώτης Σκούφης, η Πρόεδρος του ΚΕΘΙ Σόνια Ταντάρου Κρίγγου και φυσικά οι μαθητές-τριες και οι συγγενείς τους, όλο το προσωπικό της σχολής και υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Τουρισμού.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση και επίσκεψη στους χώρους του Κωνσταντοπουλείου Μεγάρου για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν τους χώρους μαθημάτων αλλά και τις σημαντικές εσωτερικές του κτηρίου οροφογραφίες και διακόσμους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων