24/01/2023 24/01/2023 Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού και του βιβλιοπωλείου  της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης  κ. Νεκτάριος στο πνευματικό κέντρο του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου την Τρίτη  24  Ιανουαρίου 2023. Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ότι καλύτερο για τη νέα ραδιοφωνική χρονιά. Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του...
24 Ιανουαρίου, 2023 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 24/01/2023 - 21:31

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός της Μητρόπολης Αργολίδος έκοψε την Βασιλόπιτά του (ΦΩΤΟ/BINTEO)

Διαδώστε:
Ο Ραδιοφωνικός σταθμός της Μητρόπολης Αργολίδος έκοψε την Βασιλόπιτά του (ΦΩΤΟ/BINTEO)

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού και του βιβλιοπωλείου  της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης  κ. Νεκτάριος στο πνευματικό κέντρο του Ιερού ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου την Τρίτη  24  Ιανουαρίου 2023.

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ότι καλύτερο για τη νέα ραδιοφωνική χρονιά.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού κ.  Γεώργιος Καζάς, ο βουλευτής Αργολίδας Ι.Ανδριανός ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος.

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδος, υπάλληλοι και φίλοι του Ραδιοφωνικού σταθμού, του βιβλιοπωλείου  και των εκδόσεων της Μητροπόλεως Αργολίδος  ” Επιστροφή

Ο αντιδήμαρχος  Ναυπλίου και πρωτοψάλτης Κ. Ρούτουλας με την συνοδεία της χορωδίας Βυζαντινοί και παραδοσιακοί αντίλαλοι και και την συνοδεία στο ακορντεόν του π. Δημητρίου Κρουσταλάκη , πλαισίωσαν μουσικά την εκδήλωση.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η πρώην πρόεδρος του ΚΕΦΙ δικηγόρος και στέλεχος της ΝΔ, Σόνια Ταντάρου Κρίγγου και ο καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου και στέλεχος της ΝΔ Αναστάσιος Γεώργας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων