03/09/2019 03/09/2019 Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στον ομώνυμο Ιερό ναό στις Εργατικές κατοικίες  της πόλης του Ναυπλίου.  Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τον  Μέγα Πανηγυρικό εσπερινό  μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη π Χρυσόστομου Παπουλέση Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως  Αργολίδος . Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019  ανήμερα...
03 Σεπτεμβρίου, 2019 - 21:55

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για τον Άγιο Νεκτάριο στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για τον Άγιο Νεκτάριο στο Ναύπλιο

Ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί για την εορτή της ανακομιδής των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στον ομώνυμο Ιερό ναό στις Εργατικές κατοικίες  της πόλης του Ναυπλίου.

 Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τον  Μέγα Πανηγυρικό εσπερινό  μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη π Χρυσόστομου Παπουλέση Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως  Αργολίδος .
Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019  ανήμερα της εορτής τελέσθηκε ο Όρθρος και πανηγυρική θεια λειτουργιά μετά θείου κηρύγματος Ιερουργούντος του Πρωτοπρεσβυτέρου π Γεωργίου Σελλή , προέδρου του ΙΣΚΕ.

Το απόγευμα  της ίδιας ημέρας τελέσθηκε Μεθεόρτιος εσπερινός και παράκληση του Αγίου Εν συνεχεία στο προαύλιο χώρο του ναού  πραγματοποιήθηκε  εκδήλωση με επίκαιρη ομιλία από τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη και Ιεροκήρυκα της Μητροπόλεως  Αργολίδος π. Χρυσόστομο Μιχαλόπουλο.

Ακολούθησε η χορωδία του ναού με απόδοση εκκλησιαστικών ύμνων και παραδοσιακών τραγουδιών υπό την διεύθυνση του χοράρχου  Ανδρέου Γεραμάνη πρωτοψάλτη .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Ναυπλιέων  Δ.Κωστούρου, ο αντιδήμαρχος Κ. Ρούτουλας.

hdr

hdr

hdr

hdr

hdr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων