20/03/2022 20/03/2022 Παρουσία του υπουργού εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια απ’ την Α’ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων, στην Επίδαυρο Αργολίδας, Κυριακή 20 Μαρτίου 2022. Πραγματοποιήθηκαν επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις, με Θεία Λειτουργία  στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας και με επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο της αναθηματικής στήλης της Α΄ Εθνοσυνέλευσης στην...
20 Μαρτίου, 2022 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2022 - 14:33

Επίδαυρος: Παρουσία Βορίδη οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Α’ Εθνοσυνέλευση

Διαδώστε:
Επίδαυρος: Παρουσία Βορίδη οι εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Α’ Εθνοσυνέλευση

Παρουσία του υπουργού εσωτερικών Μάκη Βορίδη, ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια απ’ την Α’ Εθνοσυνέλευση των Ελλήνων, στην Επίδαυρο Αργολίδας, Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Πραγματοποιήθηκαν επίσημες εορταστικές εκδηλώσεις, με Θεία Λειτουργία  στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας και με επιμνημόσυνη δέηση στον χώρο της αναθηματικής στήλης της Α΄ Εθνοσυνέλευσης στην πλατεία Ν. Επιδαύρου, που τέλεσε ο Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, καταθέσεις στεφάνων και ομιλίες.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης και την Βουλή των Ελλήνων ο Βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός, ενώ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων κι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων