09/12/2022 09/12/2022 Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως στο πλαίσιο της Σαρακοστής που διανύουμε, διοργάνωσε επίκαιρη ομιλία την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού . Ομιλητής ήταν ο π. Σπυρίδωνα Βασιλάκος, από την Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λιβαδειάς και Αυλίδος με θέμα: «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ...
09 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:46
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2022 - 10:36

Πατήρ Σπυρίδων Βασιλάκος: “Ο σταυρός της πατρότητας και της μητρότητας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Πατήρ Σπυρίδων Βασιλάκος: “Ο σταυρός της πατρότητας και της μητρότητας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Διαχειριστική Επιτροπή του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως στο πλαίσιο της Σαρακοστής που διανύουμε, διοργάνωσε επίκαιρη ομιλία την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού .

Ομιλητής ήταν ο π. Σπυρίδωνα Βασιλάκος, από την Ιερά Μητρόπολη Θηβών, Λιβαδειάς και Αυλίδος με θέμα: «Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ».

Προηγήθηκε πανηγυρικός εσπερινός στον Ιερό ναό για την εορτή της Σύλληψη της Αγίας Αννης, μητρός της Θεοτόκου από τον εφημέριο του ναού π. Κωνσταντίνο Οικονόμου. Την ομιλία του π. Σπυρίδωνα Βασιλάκου παρακολούθησε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων