25/01/2020 25/01/2020 Σε μια μικρή γιορτή μετατράπηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γηροκομείο Ναυπλίου, το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2020. Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Ζέρβας. Την εκδήλωση εκτός από τους τροφίμους του...
25 Ιανουαρίου, 2020 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2020 - 19:41

Σε μικρή γιορτή μετατράπηκε η κοπή της πίτας στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Διαδώστε:
Σε μικρή γιορτή μετατράπηκε η κοπή της πίτας στο Γηροκομείο Ναυπλίου

Σε μια μικρή γιορτή μετατράπηκε η καθιερωμένη κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γηροκομείο Ναυπλίου, το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου 2020.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε και έκοψε ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Χρήστος Ζέρβας.

Την εκδήλωση εκτός από τους τροφίμους του Ιδρύματος, παρακολούθησαν οι βουλευτές Αργολίδας, Γ. Ανδριανός, Γ. Γκιόλας και Α. Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι. Μαλτέζος, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ναυπλίου Γ. Καχριμάνης, ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κ. Ρούτουλας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ναυπλίου Ι. Δαμιανός, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης” Θ. Σπαντιδέας, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ του Ιδρύματος κα.

Η εκδήλωση έκλεισε με μουσικό πρόγραμμα από το γυναικείο χορωδιακό σχήμα “Συμφωνία” με μαέστρο της Θεοδόση Αντωνιάδη και τον τραγουδιστή Γιάννη Δρίτσα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων