16/03/2019 16/03/2019 Πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Λευκάκια Ναυπλίου, με την ευκαιρία της ανάμνησης της ανακομιδής του Ιερού λειψάνου του Αγίου. Στα πλαίσια των εορτασμών η Μητρόπολη Αργολίδος διοργάνωσε Ιατρικό Επιστημονικό συνέδριο σε συνεργασία με τον Ιατρικό ,Φαρμακευτικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδος  με τίτλο: ”Σύγχρονοι ποιμαντικοί  και ιατρικοί  προβληματισμοί”. Η...
16 Μαρτίου, 2019 - 12:55
Τελευταία ενημέρωση: 16/03/2019 - 13:47

“Σύγχρονοι ποιμαντικοί και ιατρικοί προβληματισμοί”

Διαδώστε:
“Σύγχρονοι ποιμαντικοί και ιατρικοί προβληματισμοί”

Πανηγυρίζει το Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Λουκά του Ιατρού στα Λευκάκια Ναυπλίου, με την ευκαιρία της ανάμνησης της ανακομιδής του Ιερού λειψάνου του Αγίου. Στα πλαίσια των εορτασμών η Μητρόπολη Αργολίδος διοργάνωσε Ιατρικό Επιστημονικό συνέδριο σε συνεργασία με τον Ιατρικό ,Φαρμακευτικό και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αργολίδος  με τίτλο: ”Σύγχρονοι ποιμαντικοί  και ιατρικοί  προβληματισμοί”.

Η ημερίδα ξεκίνησε με χαιρετισμούς  από τον εφημέριο του Μητροπολιτικού παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά ,π. Δημήτριο Κρουσταλάκη , τους βουλευτές Γ.Ανδριανό και Γ.Μανιάτη , τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου  Πέτρο Τατούλη , τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδος  Κ. Κατσαρό, την πρόεδρο του Φαρμακευτικού συλλόγου Α. Κατσουλάκου.

Κατόπιν μίλησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος με θέμα: ”Η αγάπη ως κινητήριος δύναμη της ζωής”.  Ακολούθησε εισήγηση από τον  Καθηγητή Χειρουργικής  Γ. Παπαγεωργίου  με θέμα: ”Ο Άγιος Λουκάς ως χειρούργος”.

Και ακολούθησε εισήγηση από τον Ιωάννη Γκούβερη Παθολόγο -Αγγειολόγο με θέμα την: ”Μηχανική Υποστήριξη παράταση ζωής ή παρεμπόδιση”.

Το συνέδριο έληξε τις εργασίες του με συζήτηση πάνω στα Ιατρικά θέματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων