20/02/2020 20/02/2020 Τους νέους Επιτρόπους, μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος κάλεσε σε Σύναξη την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως στο Ναύπλιο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε και στις δυο Συνάξεις, στα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων της επαρχίας Ναυπλίας και στα μέλη της επαρχίας Άργους....
20 Φεβρουαρίου, 2020 - 12:52
Τελευταία ενημέρωση: 20/02/2020 - 11:42

Σύναξη Εκκλησιαστικών Επιτρόπων στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Σύναξη Εκκλησιαστικών Επιτρόπων στο Ναύπλιο

Τους νέους Επιτρόπους, μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος κάλεσε σε Σύναξη την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στην αίθουσα της Ιεράς Μητροπόλεως στο Ναύπλιο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε και στις δυο Συνάξεις, στα μέλη των Εκκλησιαστικών Συμβουλίων της επαρχίας Ναυπλίας και στα μέλη της επαρχίας Άργους. Ευχήθηκε για την διακονία που ανέλαβαν, ανέφερε την σπουδαιότητα του έργου του εκκλησιαστικού επιτρόπου, μίλησε για την ενότητα, την σύμπνοια και την καλή συνεργασία που πρέπει να υπάρχει με τον Επίσκοπο και τους Ιερείς στην διακονία αυτή.

Στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στους εκκλησιαστικούς επιτρόπους και αφού αντάλλαξαν απόψεις, ο Σεβασμιώτατος χαιρέτησε έναν έναν προσωπικά και τους χάρισε από μία Καινή Διαθήκη και το νέο βιβλίο του «Πέρα από τη δικαιοσύνη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων