24/06/2022 24/06/2022 Τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Τιμίου Προδρόμου στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως , πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Ναυπλίου χθες από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο.  Με την συμπαράσταση και αγάπη των πιστών, το Ναύπλιο απέκτησε παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον Τίμιο Πρόδρομο. Ακολούθησε αρχιερατικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου. Μετά το...
24 Ιουνίου, 2022 - 8:56
Τελευταία ενημέρωση: 24/06/2022 - 8:30

Θυρανοίξια παρεκκλησίου του Τιμίου Προδρόμου στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Θυρανοίξια παρεκκλησίου του Τιμίου Προδρόμου στο Ναύπλιο

Τα θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου του Τιμίου Προδρόμου στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως , πραγματοποιήθηκαν στην πόλη του Ναυπλίου χθες από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο. 

Με την συμπαράσταση και αγάπη των πιστών, το Ναύπλιο απέκτησε παρεκκλήσιο αφιερωμένο στον Τίμιο Πρόδρομο. Ακολούθησε αρχιερατικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου.

Μετά το πέρας του εσπερινού ο εφημέριος του Ναού π. Κωνσταντίνος Οικονόμου ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος για την τέλεση των θυρανοιξίων και του εσπερινού. Επίσης, ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους δωρητές που βοήθησαν για να υλοποιηθεί το παρεκκλήσιο και το πνευματικό κέντρο του ναού, τόνισε πως στο ναό, που δεν είναι ακόμα έτοιμος, θα φτιαχτεί πνευματικό κέντρο για εκδηλώσεις της Μητροπόλεως Αργολίδος ,αλλά και κοινωνικό Ιατρείο αφιερωμένο στον Άγιο Λουκά .

Κατά τις Ιερές ακολουθίες έψαλλε ο πρωτοψάλτης και αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Ρούτουλας. Στα θυρανοίξια καθώς και στον Αρχιερατικό εσπερινό παραβρέθηκε και ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων