22/01/2020 22/01/2020 Tην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:      Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ένα καλύτερο 2020. Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού Γεώργιος Καζάς ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι.Μαλτέζος , ο πρόεδρος...
22 Ιανουαρίου, 2020 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2020 - 10:09

Τη βασιλόπιτα του Ραδιοφώνου ευλόγησε ο Αργολίδος Νεκτάριος

Διαδώστε:
Τη βασιλόπιτα του Ραδιοφώνου ευλόγησε ο Αργολίδος Νεκτάριος

Tην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος, την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ένα καλύτερο 2020.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού Γεώργιος Καζάς ,ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ι.Μαλτέζος , ο πρόεδρος των φίλων του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος Γ.Φελέκης .

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδος , υπάλληλοι και φίλοι του Ραδιοφωνικού σταθμού και του εκκλησιαστικού βιβλιοπωλείου της Μητροπόλεως η ΄΄Επιστροφή”.

Ο Μητροπολίτης αντάλλαξε ευχές με όλους κι έδωσε δώρο από ένα βιβλίο.

Ομιλία απεύθυνε ο Γενικός Αρχιερατικός της Μητροπόλεως Αργολίδας πρωτοπρεσβύτερος π. Πέτρος Αθανασόπουλος ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων την ουσιαστική σημασία και σπουδαιότητα των εκκλησιαστικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μέσων στην προσπάθεια μετάδοσης του θείου μηνύματος.

Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά με ακορντεόν από τον Ιερέα π. Δημήτριο Κρουσταλάκη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων