28/10/2020 28/10/2020 Δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου για την επέτειο της 28 Οκτωβρίου 1940 στο Ναύπλιο, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020. Λόγω των έκτακτων μέτρων, που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19, οι φετινές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο περιλάμβαναν τέλεση δοξολογιών, οι οποίες έγιναν σύμφωνα με τις ισχύουσες...
28 Οκτωβρίου, 2020 - 13:51

Τίμησαν το ΟΧΙ στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Τίμησαν το ΟΧΙ στο Ναύπλιο

Δοξολογία στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Γεωργίου για την επέτειο της 28 Οκτωβρίου 1940 στο Ναύπλιο, Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020.

Λόγω των έκτακτων μέτρων, που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID – 19, οι φετινές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Ναύπλιο περιλάμβαναν τέλεση δοξολογιών, οι οποίες έγιναν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και καταθέσεις στεφάνων, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Το πρωί της Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 τελέσθηκε επίσημη δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου από τον Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριος και εκφώνηση του Πανηγυρικού της ημέρας.

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τις Στρατιωτικές και πολιτικές αρχές του τόπου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων