08/09/2022 08/09/2022 Εορτάστηκε η Θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στον ομώνυμο ιστορικό ιερό ναό της πόλης του Ναυπλίου. Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, τελέστηκε ο Όρθρος και ακολούθησε Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο εφημέριος του ναού π. Διονύσιος Ταμπάκης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος, τους Ιερείς...
08 Σεπτεμβρίου, 2022 - 12:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2022 - 14:02

Το Γενέσιο της Θεοτόκου στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Το Γενέσιο της Θεοτόκου στο Ναύπλιο (ΦΩΤΟ)

Εορτάστηκε η Θεομητορική εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στον ομώνυμο ιστορικό ιερό ναό της πόλης του Ναυπλίου.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022, τελέστηκε ο Όρθρος και ακολούθησε Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ο εφημέριος του ναού π. Διονύσιος Ταμπάκης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Αργολίδος, τους Ιερείς καθώς και τους πιστούς για την τιμή που έκαναν να παραβρεθούν στην εορτή του Γεννεσίου της Θεοτόκου.

Κατά τις Ιερές ακολουθίες έψαλε ο Ιεροψάλτης του ναού Γεώργιος Μαστής. Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας ακολούθησε η ανάγνωση της Εγκυκλίου από την Ιερά Σύνοδο με τίτλο «Περί προστασίας της ανθρώπινης ζωής και αποφυγής των αμβλώσεων».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων