15/08/2020 15/08/2020 Στο Ναύπλιο εορτάζει ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια. Την παραμονή της Θεομητορικής εορτής Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 , τελέστηκε Αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο. Φέτος λόγω των έκτακτων μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτάνευση...
15 Αυγούστου, 2020 - 10:58
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2020 - 10:34

Χωρίς λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Χωρίς λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας στο Ναύπλιο

Στο Ναύπλιο εορτάζει ο Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άρια. Την παραμονή της Θεομητορικής εορτής Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020 , τελέστηκε Αρχιερατικός πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου, ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Φέτος λόγω των έκτακτων μέτρων για τη διασπορά του κορωνοϊού δεν πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας, ενώ ο εσπερινός πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο της εκκλησίας.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

rbt

rbt

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων