20/05/2022 21/05/2022 Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας την Παρασκευή 20 Μαΐου, ανήμερα της 81ης επετείου της μάχης της Κρήτης, μετέβη στο Μπιτζαριανώ Πεδιάδος όπου τέλεσε τρισάγιο στους ήρωες της Μάχης της Κρήτης και στην συνέχεια τελέστηκαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ήρωα Γεωργίου Δ. Μπιτζαράκη από τους συγγενείς αυτου. Ακολούθησαν ομιλίες, προσφωνήσεις, κατάθεση στεφάνων...
20 Μαΐου, 2022 - 21:06
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2022 - 0:01

Αποκαλυπτήρια προτομής στο Μπιτζαριανώ Πεδιάδος

Διαδώστε:
Αποκαλυπτήρια προτομής στο Μπιτζαριανώ Πεδιάδος

Ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας την Παρασκευή 20 Μαΐου, ανήμερα της 81ης επετείου της μάχης της Κρήτης, μετέβη στο Μπιτζαριανώ Πεδιάδος όπου τέλεσε τρισάγιο στους ήρωες της Μάχης της Κρήτης και στην συνέχεια τελέστηκαν τα αποκαλυπτήρια της προτομής του ήρωα Γεωργίου Δ. Μπιτζαράκη από τους συγγενείς αυτου.

Ακολούθησαν ομιλίες, προσφωνήσεις, κατάθεση στεφάνων και ο εθνικός ύμνος. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι βουλευτές Ηρακλείου: Του Σύριζα κ. Νίκος Ηγουμενίδης, και κ. Χάρης Μαμουλάκης, του Μέρα25 κ.Γιώργος Λογιάδης, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανόλης Φραγκάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ.Νίκος Συριγωνάκης, Κληρικοί της περιοχής, τοπικές αρχές, αντιδημάρχοι του Δήμου και πλήθος κόσμου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων