09/10/2021 21/10/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. του Οικουμενού Θρόνου κ. Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη, Προηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων μετέβησαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, όπου παρέδωσαν αγαθά πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, γραφική ύλη και ιματισμό, για τους σεισμόπληκτους, δαπάνη του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου...
09 Οκτωβρίου, 2021 - 14:22
Τελευταία ενημέρωση: 21/10/2021 - 19:26

Αποστολή αγάπης για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Αποστολή αγάπης για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός συνοδευόμενος από τον Πανοσιολ. Αρχιμ. του Οικουμενού Θρόνου κ. Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη, Προηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αγίας Τριάδος Τζαγκαρόλων μετέβησαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, όπου παρέδωσαν αγαθά πρώτης ανάγκης, τρόφιμα, γραφική ύλη και ιματισμό, για τους σεισμόπληκτους, δαπάνη του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεως Κυδωνίας.

Εκεί τους υποδέχτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας, όπου ευχαρίστησε εγκαρδίως τον Σεβ. κ. Δαμασκηνό για την ευλογημένη αυτή αποστολή αγάπης και συμπαράστασης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φορτηγάκι αγάπης για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου από την Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων