22/03/2023 22/03/2023 Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε, χθες, με τη συμμετοχή του συνόλου των κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου. Μετά την καθιερωμένη προσευχή μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών, για διοικητικά και πνευματικά θέματα. Ειδικότερα μίλησε για το προσευχητικό μήνυμα του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά στην Αγία...
22 Μαρτίου, 2023 - 8:54
Τελευταία ενημέρωση: 22/03/2023 - 9:01

Αρκαλοχώρι: Η αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών στο επίκεντρο της Ιερατικής Σύναξης

Διαδώστε:
Αρκαλοχώρι: Η αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών στο επίκεντρο της Ιερατικής Σύναξης

Ιερατική Σύναξη πραγματοποιήθηκε, χθες, με τη συμμετοχή του συνόλου των κληρικών της Ιεράς Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου.

Μετά την καθιερωμένη προσευχή μίλησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέας για την αποκατάσταση των σεισμόπληκτων ναών, για διοικητικά και πνευματικά θέματα.

Ειδικότερα μίλησε για το προσευχητικό μήνυμα του Αγίου Γρηγορίου Παλαμά στην Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή και στον 21ο αιώνα.

Στην συνέχεια, ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους Ιερείς και λύθηκαν απορίες για τα παραπάνω θέματα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων