15/01/2021 15/01/2021 Τη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Πολυθέα, επισκέφτηκε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ νομού Ηρακλείου, πραγματοποιώντας δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό covid-19 στο προσωπικό, τους εθελοντές και τη διεύθυνση του Ιδρύματος. Τα αποτελέσματα όλων των δειγμάτων ήταν αρνητικά. Σημειώνεται ότι η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ νομού Ηρακλείου αποτελούνταν από τον...
15 Ιανουαρίου, 2021 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2021 - 19:29

Αρνητικά τα τεστ στη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδος Ηλικιωμένων

Διαδώστε:
Αρνητικά τα τεστ στη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδος Ηλικιωμένων

Τη Νηστικάκειο Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων στην Πολυθέα, επισκέφτηκε την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021, η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ νομού Ηρακλείου, πραγματοποιώντας δειγματοληπτικούς ελέγχους για τον κορωνοϊό covid-19 στο προσωπικό, τους εθελοντές και τη διεύθυνση του Ιδρύματος.

Τα αποτελέσματα όλων των δειγμάτων ήταν αρνητικά.

Σημειώνεται ότι η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ νομού Ηρακλείου αποτελούνταν από τον κ. Κωνσταντίνο Γιακουμάκη, την κα Μαρία Παρασκευά, την κα Ευαγγελία – Βασιλική Μαρκατάτου και την κα Αργυρώ Μαραβελάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων