14/03/2019 14/03/2019   Το απόγευμα της Τετάρτης,  Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου  κ. Ανδρέας τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της Ενορίας Διαβαϊδέ επαρχίας Καστελλίου, στην οποία συμμετείχαν οι πιστοί της ενορίας και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος...
14 Μαρτίου, 2019 - 19:43

Αρχιερατική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Διαβαϊδέ Πεδιάδος

Διαδώστε:
Αρχιερατική Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στο Διαβαϊδέ Πεδιάδος

  Το απόγευμα της Τετάρτης,  Α΄ Εβδομάδος των Νηστειών, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου  κ. Ανδρέας τέλεσε την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου της Ενορίας Διαβαϊδέ επαρχίας Καστελλίου, στην οποία συμμετείχαν οι πιστοί της ενορίας και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλο το εκκλησίασμα καλή δύναμη στην πορεία της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων