03/07/2022 03/07/2022 Στον ιερό ναό των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου της Ενορία Παρτίρων μετέβη την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας. Εκεί τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Χρονάκη, τον Ιερομόναχο Σεραφείμ Βιολάκη και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, το δε ιερό αναλόγιο διακόνησε...
03 Ιουλίου, 2022 - 18:43

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου στην ενορία Παρτίρων

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου στην ενορία Παρτίρων

Στον ιερό ναό των Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου της Ενορία Παρτίρων μετέβη την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας. Εκεί τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο της Ενορίας Πρωτοπρεσβύτερο Βασίλειο Χρονάκη, τον Ιερομόναχο Σεραφείμ Βιολάκη και τον Διάκονο Μαρίνο Δασκαλάκη, το δε ιερό αναλόγιο διακόνησε ο Διάκονος Πέτρος Αράπογλου.

Προ της απολύσεως τελέστηκε το τεσσαρακονθήμερο της μακαριστής Ευαγγελίας Χουρδάρκη. Ο Σεπτός Ποιμενάρχης ομίλησε καταλλήλως στο εκκλησίασμα και ευχήθηκε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να κατατάξει μετά των Αγίων την αδελφή Ευαγγελία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων