08/10/2021 08/10/2021 Την ημέρα της εορτής της Αγίας Πελαγίας, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στα Καρουζανά Πεδιάδος, όπου ιερούργησε με την συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιεροθέου Χιώτη, του Οικονόμου Ιωάννη Παπαδάκη, εφημερίου της Ενορίας και του διακόνου Κωσταντίνου Αρμενάκη. Το αναλόγιο διακόνησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, Αρχιερατικός Επίτροπος της...
08 Οκτωβρίου, 2021 - 15:50
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2021 - 16:02

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εορτής Αγίας Πελαγίας στα Καρουζανά Πεδιάδος

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εορτής Αγίας Πελαγίας στα Καρουζανά Πεδιάδος

Την ημέρα της εορτής της Αγίας Πελαγίας, Παρασκευή 8 Οκτωβρίου, ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας μετέβη στα Καρουζανά Πεδιάδος, όπου ιερούργησε με την συμμετοχή του Πανοσιολ. Αρχιμ. Ιεροθέου Χιώτη, του Οικονόμου Ιωάννη Παπαδάκη, εφημερίου της Ενορίας και του διακόνου Κωσταντίνου Αρμενάκη. Το αναλόγιο διακόνησαν ο Πρωτοπρεσβύτερος Εμμανουήλ Παπακανδεράκης, Αρχιερατικός Επίτροπος της Β’ Αρχιερατ. Περιφέρειας και ο Οικονόμος Ιωάννης Καπελλάκης.

Μετά την ευλόγηση των άρτων και πριν την Απόλυση ο Σεβασμιώτατος κ. Ανδρέας μίλησε κατάλληλα για τη ζωή και το βίο της Οσίας Πελαγίας και ανέπεμψε δέηση για το σεισμό, ευχόμενος παράλληλα χρόνια πολλά στο εκκλησίασμα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων