05/02/2019 05/02/2019 Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο της αείμνηστης Ελένης Σπυριδάκη, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιο Αθανασάκη, τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Επιφάνιο Ζαχαράκη και τον εφημέριο της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Πάγκαλο.
05 Φεβρουαρίου, 2019 - 15:43

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Αρκαλοχώρι

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Αρκαλοχώρι

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019 ο Σεβ. Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέας προεξήρχε της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας και τέλεσε το τεσσαρακονθήμερο ιερό μνημόσυνο της αείμνηστης Ελένης Σπυριδάκη, συμπαραστατούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Πανοσιολ. Αρχιμ. Κορνήλιο Αθανασάκη, τον Πανοσιολ. Αρχιμ. Επιφάνιο Ζαχαράκη και τον εφημέριο της ενορίας Πρωτοπρεσβύτερο Δημήτριο Πάγκαλο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων